SHABU to go Beverwijk

437 reviews ★★★★★

CONTACT

Sushi bestellen in Beverwijk bij SHABU to go

Sushi bestellen in Beverwijk? Met meer dan 50 verschillende soorten Japanse gerechten heb je bij SHABU to go een zeer ruime keuze. Onze sushi wordt elke dag bereid door onze sushichefs met de meest verse producten. Onze bezorgers staan razendsnel voor je deur met jouw bestelde sushi, waardoor je er in een mum van tijd van kan genieten!

  • 7 dagen per week open
  • Betalen zonder iDealkosten
  • Meer dan 50 verschillende Japanse gerechten
  • Elke dag versbereide sushi, elke maand diverse aanbiedingen
  • Razendsnel thuisbezorgd in Beverwijk

Elke dag verse sushi bij SHABU to go Beverwijk

Onze verse sushi staat dag in dag uit voor je klaar bij SHABU to go. We maken gebruik van de meest verse vis, vlees en groenten. Geniet van onze Japanse gerechten en boots een restaurantavond na in je eigen huis.

Complete maaltijd

Bij SHABU to go hebben we niet alleen maar sushi. Bij ons bestel je namelijk een complete maaltijd. Bekijk eens onze menukaart, hier vind je een compleet overzicht van al onze gerechten.

Voordeelboxen

Van plan om met een grote groep sushi te bestellen? Kies dan voor onze voordeelboxen. Hier zit van alle soorten iets in en het is ook nog eens een stuk voordeliger! De voordeelboxen zijn zowel vegetarisch als met vlees of vis verkrijgbaar.

Laat ons de catering van jouw feest regelen!

Hoe fijn is het om heerlijk eten te hebben op je feest of evenement? Laat ons de catering regelen en geniet samen met al je gasten van onze verrukkelijke Japanse gerechten. Bestel snel je sushi catering voor jouw feest.

Bezorgen of ophalen in Beverwijk

De bestelde sushi wordt bij je in Beverwijk thuisbezorgd, maar je kunt de bestelling indien gewenst ook afhalen in ons filiaal. Bel 025-1745815 of bestel direct via onderstaande buttons.

Openingstijden

Bezorgtijden

5 sterren na 437 reviews