SHABU to go Vlaardingen

4215 reviews ★★★★★

CONTACT

Sushi bestellen in Vlaardingen bij SHABU togo

Geef online jouw bestelling door aan SHABU To Go of neem simpelweg telefonisch contact met ons op. Bekijk al onze sushi voordeel boxen en poké bowls online. Binnen 60 minuten heb je thuis een heerlijke tafel met sushi om van te genieten. Ben je in de buurt? Kom dan langs bij ons restaurant SHABU togo Vlaardingen om je sushi af te halen.

  • 7 dagen per week open
  • Sushi voordeel boxen en poké bowls
  • Thuisbezorgd of afhalen
  • Authentieke Japanse keuken
  • Vers bereide sushi

Proef de authentieke Japanse keuken in Vlaardingen

Het is nu mogelijk om het bekende sushiconcept van SHABUSHABU bij jou thuis op de luie bank te ervaren. Bekijk ons volledige menu online en kies uit. Onze sushi bereiden we met dagverse vis. Dit maakt onze sushi’s smakelijk, maar ook gezond en gevarieerd.

Sushi: een van de meest complexe gerechten

Om echt heerlijke sushi serveren is het belangrijk dat de sushirijst op perfecte wijze wordt gemaakt. Onze koks hebben ervaring in het vak en beheersen de moeilijke taak om heerlijke sushi te bereiden. Bestel en proef zelf de heerlijke smaken van Shabu Shabu To Go.

Kies voor een complete sushi voordeel box of stel zelf je maaltijd samen

We bieden verschillende sushi voordeel boxen aan om het bestelproces voor je te vergemakkelijken. Op deze manier heb je gegarandeerd een gevarieerde maaltijd. Een sushi voordeel box is ook een leuke manier om andere sushismaken te ontdekken. Natuurlijk kun je losse sushi’s bijbestellen of je bestelling volledig zelf samenstellen. Kies uit: nigiri, maki, sashimi, inside out sushi en salades.

SHABU To Go catering in Vlaardingen

Heb je binnenkort een feestje gepland? Maak je evenement helemaal compleet met onze vers bereide sushi. Shabu Shabu To Go verzorgt ook de catering van lunches, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Geef van tevoren de volledige bestelling door, dan zorgen onze koks ervoor dat alle sushigerechten vers bereid op de locatie aankomen. Je bent vrij om alles van onze menukaart te kiezen voor de catering.

SHABU To Go Vlaardingen: sushi bestellen vanuit huis

Maak je bestelling compleet door te kiezen van onze menukaart. Je kunt ook telefonisch bestellen door te bellen naar 010 - 261 50 50. We kunnen bezorgen in de volgende plaatsen: Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Maasland en Pernis. Je kan bij ons ook sushi afhalen.

Waar zit SHABU To Go Vlaardingen gevestigd?

Onze locatie zit gevestigd in winkelcentrum Van Hogendorpkwartier in de wijk Vlaardinger-Ambacht. We zijn met de auto goed bereikbaar vanaf de A4 en de A20. Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen bij de locatie. Nabijgelegen haltes zijn de halte Meidoornstraat en de halte Sportlaan.

Openingstijden

Today

4:00 PM - 8:30 PM

Tomorrow

4:00 PM - 8:30 PM

Thursday

4:00 PM - 8:30 PM

Friday

4:00 PM - 8:30 PM

Saturday

4:00 PM - 8:30 PM

Sunday

4:00 PM - 8:30 PM

Monday

4:00 PM - 8:30 PM

Bezorgtijden

Today

4:15 PM - 8:45 PM

Tomorrow

4:15 PM - 8:45 PM

Thursday

4:15 PM - 8:45 PM

Friday

4:30 PM - 8:45 PM

Saturday

4:30 PM - 8:45 PM

Sunday

4:30 PM - 8:45 PM

Monday

4:15 PM - 8:45 PM

5 sterren na 4215 reviews