Reviews


4 sterren na 2545 reviews
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling had meer weg van een bakje nasi van de chinees, geen sprake meer van stukjes Sushi, saus bakjes open alles zat onder. Gebeld, dame aan de telefoon stelde zelf voor om bestelling opnieuw te laten bezorgen. Binnen dertig minuten zou het er zijn (foto niet nodig). Na een uur nog steeds niks, opnieuw gebeld en vervolgens voor leugenaar uitgemaakt worden, er zou niks afgesproken zijn over een nieuwe bezorging. Manager aan de telefoon gekregen die vervolgens letterlijk tegen mij zegt dat ik gewoon een gratis maaltijd probeerde te ritselen. Nog nooit zo iets belachelijks meegemaakt, diep triest! Ik bestel hier nooit meer en zal ook nooit meer in een restaurant van Shabu te vinden zijn. 2/24/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/24/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Super lekker!!!!! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was erg lekker en netjes op tijd geleverd! Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Top Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/23/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heel goed 👍👍 2/22/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Heerlijk gegeten en een aardige jonge man aan de deur! 2/22/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/22/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/22/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Snel geleverd, helaas was de sushi minder goed gerold en viel alles uit elkaar. Bakje was omgevallen dus alle saus was ook verspreid over alle sushi... smaak was wel goed 2/22/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Lekker op tijd en zoals altijd heerlijk 2/21/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Sushi was klef en de warme loempias bijna koud 2/20/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Keurig op tijd klaar en goed verpakt. De gerechten waren heerlijk vers en goed bereid. Geweldig. 2/20/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/20/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/19/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/19/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/19/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
De bezorgen was erg vriendelijk. Zo moeten ze allemaal zijn 2/18/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/18/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
2/18/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Duurde erg lang voordat mn eten er was. De sushis waren erg groot gemaakt waardoor t wat onsmakelijker was om te eten en ik minder ervan kon gebieten. Verder waren de ghyozas afgekoeld en hard geworden. Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorgd duurt meer dan een uur. Eten heel zoet en zout. kipfilet te lang gebakken en het vlees is taai en droog Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/16/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling de avond van tevoren gedaan omdat ik op vrijdag 14/2 wel drukte verwachte. Bezorgtijd 19.00-19.15 gekozen. Om 19.30 gebeld, het zou binnen 10 minuten worden bezorgd. 20 minuten later maar weer een paar keer gebeld. Verbinding werd een aantal maal verbroken omdat ze gesloten waren. Uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen. We zouden een tegemoetkoming krijgen van de bezorger. Die kwam even na 20.00 uur. We kregen een mailadres en als we daar onze klacht, gegevens en order naartoe stuurden zou het afgehandeld worden. Na het eten direct gedaan, maar 24 uur later nog geen reactie. Lekker gegeten zoals altijd, maar de service was ver te zoeken! 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bestelling donderdag geplaatst. Levering zou tussen 20:00 en 20:15 komen op vrijdag.. Bellen lukte niet werd er iedere keer uitgegooid! Pas om 21:00 iemand te pakken gehad, met excuus dat het druk was! Onzin! Ze waren duidelijk bestelling vergeten!! Uiteindelijk pas na 21:30 bestelling ontvangen... Zonder EXCUSES!!!!! Mijn bestelling was voor 40 gasten/kosten rond 90 euro!! Ik ga hier nooit meer bestellen!!! Schandalig!!! 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
We hebben gebeld of de bestelling eerder geleverd kon worden dan we aangegeven hadden op de website smiddags. Mevrouw aan de telefoon zou het aanpassen maar het eten werd uiteindelijk toch pas op originele tijd geleverd. Eten was voldoende maar niet zo goed als normaal 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
TOP sushi. Fijne service 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Jammer dat Sumit onze bestelling niet heeft bezorgd, is een hele fijne knul! 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Was weer super! 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★ ☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bij het ophalen was het erg druk en chaotisch. Klanten moesten lang wachten en het ontbrak zichtbaar aan leiding en coördinatie. Personeel kon klanten, zowel aan de balie als aan de telefoon, niet goed te woord staan. Jammer. 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
3 uur en 5 min. op de bestelling moeten wachten en dan sushi's aantreffen die niet goed gemaakt waren. Onacceptabel! Website vermeldt 2,5 uur dat bestelling bereidt wordt. En dan dit afleveren. Tot 2x toe gebeld en 2 verschillende mdw's aan de tel die mij niet konden vertellen hoe lang wij nog moesten wachten. Heel benieuwd hoe Shabu dit gaat compenseren. Een tegoedbonnetje van 20% hoef ik niet, dat zijn vaak normale acties. Ze zouden mij na het weekend terugbellen, heel benieuwd waar ze mee komen. Anders wordt het toch weer Sushipoint. 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Wil geld terug. Eten kwam 2 uur later. Het was half 10, en toen ik wou bellen om een uur of half 9 werd de telefoon niet doorverbonden. Had normale shabu shabu gebeld, die zei dat als niemand reageert via de telefoon je een kleine kans had om je eten te krijgen dus had nieuwe besteld (kan niet oneindig zonder nieuwe informatie blijven wachten) schandalig dit! 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zeer ontevreden over onze bezorging en service rondom onze bestelling gisterenavond. De bestelling zou tussen 20.15-20.30 uur bezorgd worden, zodat we na de training van onze zoon, gelijk konden genieten van heerlijke sushi. Om 20.45 uur zelf gebeld dat bestelling er nog niet was. Er werd gezegd dat het heel druk was, dat het nog een half uur of 45 minuten zou duren. Dat vonden we al lang, maar ja, we hadden al betaald, dus konden er eigenlijk niets aan doen. 21.35 nogmaals gebeld, om na te vragen hoe lang het nog zou duren. Toen stond het antwoordapparaat erop, met de mededeling dat shabu to go gesloten was. Er was dus geen contact mogelijk, en we konden dus niet anders dan gewoon afwachten. Uiteindelijk werd de bestelling om 21.55 uur bezorgd! Ruim 1,5 uur na onze gewenste bezorgtijd. De sushi zelf was heerlijk, maar de service rondom het bezorgen vind ik schandalig. Ik neem hierover nog contact op. 2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
2 ★★ ☆☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
2/15/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Helaas nooit ontvangen. Het eten is er wel heerlijk, maar dat is op een eerdere levering gebaseerd. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Het eten was een beetje slordig en de kip niet zo krokant. We zijn beter gewend. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Totale chaos bij ophalen van bestelling. Klanten die veel later binnen kwamen en ter plekke bestelden kregen binnen een kwartier hun eten terwijl een andere klant al meer dan een uur stond te wachten... 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten is er nog niet 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Om 19:10 besteld, het is nu bijna half 10 ‘s avonds en we hebben onze bestelling nog steeds gehad! Nu wil ik ze bellen maar krijg ik ze niet te pakken, want ze zijn gesloten.. maar nog altijd geen levering geweest. Wat een kut tent. Nou heb ik bijna een uur geleden gebeld en zeiden ze dat het nog een half uur zou duren.. voor bijna €100 aan sushi besteld, maar hebben nog altijd geen avondeten gehad. Vind dit echt niet normaal! 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
1 ★ ☆☆☆☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Bestelling niet compleet en winkel al gesloten ik bel hier morgen over 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Bezorging duurde meer dan twee uur terwijl aangegeven werd dat het ongeveer 60 minuten zou duren. Sushi zelf was vers maar wat aan de zoute kant. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Het eten is nog niet gekomen na meer dan 2 uur. De Site geeft geen informatie over wanneer zal komen. Receptioniste zeiden alleen dat druk is en vragen niet aan de chef wanneer de bestelling klaar is. Mijn kind gaat met een lege maag naar zijn Valentijnsfeest. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
Zoals altijd tevreden over de kwaliteit. Echter als de wachttijd op loopt naar meer dan 2 uur informeer dan op enige wijze de klant. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
heb helaas geen goede ervaring met de bestelling. Om 17.37 bestelling doorgegeven en zou binnen 1 uur bezorgd worden. Het is nu 19,45 uur en heb nog niets ontvangen. Heb getracht deze bestelling te annuleren maar telefoon wordt niet opgenomen. Hele hele slechte zaak. Ben benieuwd naar uw reactie. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★ ☆☆☆☆ Afhaal / bezorg service
2 1/2 uur gewacht op het eten. Als je im half 6 besteld wil je niet om 8 uur pas eten. Echt te lang! En met dat we deze beoordeling geven is het er nog niet. Dus hopen dat het niet meer dan 2 1/2 uur wordt. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★ ☆ Afhaal / bezorg service
Duurde echt veel langer dan gemeld. 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
3 ★★★ ☆☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
De bestelling kwam erg laat 1,5 uur na bestelling voor zo snel mogelijke levering Helaas waren de loempia’s en Kerry driehoekjes hierdoor koud 2/14/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/12/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
4 ★★★★ ☆ Kwaliteit
★★★ ☆☆ Afhaal / bezorg service
2/12/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Ik miste alleen eetstokjes 2/10/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/10/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
2/10/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Het eten is verrukkelijk, de service perfect en de website heel overzichtelijk. Toppers Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020
Shabu To Go Zoetermeer Luxemburglaan 48 079 - 2035000
5 ★★★★★ Kwaliteit
★★★★★ Afhaal / bezorg service
Altijd even goed 👍🏻 Deze bestelling werd geplaatst in het weekend. Bezorgtijden kunnen daarom wat langer duren ivm drukte. 2/9/2020